Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880
Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9-15 0207 789 880

Full Spectrum (G5)

Kotimainen täyden spektrin LED-valonlähde

FULL SPECTRUM

– PUHDASTA LUONNOLLISTA VALOA

Valtavalon täyden spektrin päivänvalolamput on suunniteltu jäljittelemään luonnollista auringonvaloa. Täyden spektrin valonlähteet tuottavat valoa, jonka värintoisto on korkea (CRI 97-98,5), mikä mahdollistaa tarkan värierottelun.

Luonnollinen auringonvalo sisältää valon koko spektrin, enemmän kuin voimme paljain silmin havaita. Valtavalon täyden spektrin päivänvalolamput on suunniteltu jäljittelemään luonnollista auringonvaloa. Täyden spektrin valonlähteet tuottavat valoa, jonka värintoisto on korkea (CRI 97-98,5), mikä mahdollistaa tarkan värierottelun. Luonnollisen auringonvalon tavoin täyden spektrin valolla on myönteinen vaikutus hyvinvointiimme – se voi saada meidät voimaan paremmin, oppimaan nopeammin ja olemaan tuottavampia. Välkkymättömän valon on myös todettu parantavan merkittävästi työhyvinvointia ja ehkäisevän työtapaturmia erityisesti teollisuudessa.

Miksi Valtavalo Full Spectrum?

Täyden spektrin valo

Tuottaa valoa, jonka värintoisto on korkea (CRI 97-98,5) ja jäljittelee näin luonnollista auringonvaloa.

Täyden spektrin valolla on helppo nähdä hienoja yksityiskohtia ja värejä. Täyden spektrin valonlähteet ovat siten välttämättömiä kohteissa, joissa edellytetään tarkkaa värien erottelua. Esimerkiksi taideteollisuuden, valokuvauksen ja graafisen alan työntekijät tarvitsevat täyden spektrin valonlähteitä, jotta epätarkkuudet värin havaitsemisessa eivät haittaa heidän työtään. Samaa ominaisuutta tarvitaan myös monissa teollisuuden tiloissa.

Luo hyvinvointia

Luonnollisen auringonvalon tavoin täyden spektrin valolla on myönteinen vaikutus hyvinvointiimme – se voi saada meidät voimaan paremmin, oppimaan nopeammin ja olemaan tuottavampia. Välkkymättömän valon on myös todettu parantavan merkittävästi työhyvinvointia ja ehkäisevän työtapaturmia erityisesti teollisuudessa.

Valmistetaan Suomessa

Full Spectrum LED-valonlähteet valmistetaan Valtavalon omalla tehtaalla Kajaanissa. Kotimainen avainlipputuote.

G-sarjan LED-valoputket.

LADATTAVAT TIEDOSTOT

Tuotekortin ja muun tuotteeseen liittyvän materiaalin löydät alta.

Full Spectrum LED-valoputken tuote-esite
Lataa tuote-esite käyttöösi tästä.
10.10.2022/175,96 kt/pdf

KIINNOSTUITKO?

Tutustu vielä valaisinrunkomallistoomme tai ota suoraan yhteyttä asiantuntevaan myyntitiimiimme. Suunnitellaan yhdessä juuri teidän tiloihinne sopiva kokonaisuus!

Ota yhteyttä

Kysy valaistuksesta asiantuntijalta

Valaistuksen asiantuntijamme ovat tavattavissa myös etäyhteyden avulla – sovi tapaaminen kanssamme jo tänään!