We are exhibiting at Light+Building 2016! You will find us at hall 5.0, stand C10. Welcome!

Valtavalos LED-lysrör ger normalt direkta
energibesparingar på 50–90 procent beroende
på ljuskälla och användningsförhållanden.

Total ägandekostnad (TCO) för Valtavalo LED-lysrör (öppna en pdf-fil)

Vi hjälper dig att se allt i ett bättre ljus

Valtavalos mission är att tillverka och leverera världens bästa LED-lysrörsprodukter på ett kostnadseffektivt sätt för kunderna. Vår fokus ligger på kunderna och därför gör vi det lätt för dem att uppnå betydande besparingar på ett ekologiskt hållbart sätt.

Valtavalo är ett finländskt AAA ratat företag som specialiserat sig på energieffektiv belysning. Vårt mål är att bidra till våra kunders välbefinnande och konkurrenskraft genom att erbjuda dem energieffektiva och miljövänliga alternativ. Vår egen produktutveckling och vårt etablerade kontaktnät i kombination med en kort leveranskedja garanterar högsta möjliga kvalitet till konkurrenskraftiga priser.

Valtavalo LED-lysrör, som är ett resultat av Valtavalos egen produktutveckling, tillverkas på vår egen produktionsanläggning med den senaste automationstekniken.

Varför Valtavalo?

Valtavalo är det självklara valet för den som uppskattar finsk kvalitet. Med LED-lysrör minskar belysningskostnaderna kraftigt, tack vare lägre energiförbrukning och sänkta installations- och underhållskostnader.


Prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Och få de senaste nyheterna om LED-belysning direkt till din inkorg!